Particulieren

Van idee tot oplevering

Totaalpakket voor particulieren

Ook als particulier kunt u uitstekend terecht bij Bouwadvies en Calculatie Bureau Caltek. Caltek is een bureau dat zich profileert door het volledig verzorgen van een totaalpakket aan diensten voor een complete renovatie, nieuwbouw, of verbouwing.

Voor de (ver)bouw van uw woning krijgt u met de volgende zaken te maken: Ontwerp, vergunningen, constructie, bouwfysica, installaties, contractvorming, aannemerskeuze en de uitvoering. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan Caltek een totaalpakket aanbieden op het gebied van bouwconstructies, bouwkundig tekenwerk, toetsing wet- en regelgeving (onder andere bouwbesluit), toetsing energieprestatie, en bouwcoördinatie.

Door koppeling van deze expertises worden de verschillende onderdelen binnen het ontwerpproces optimaal op elkaar afgestemd, met als belangrijkste doelstelling de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn bij zijn bouwplan voor een scherpe marktconforme prijs. Niet door middel van een starre houding met één unieke ontwerp- of werkstijl, maar door in het gesprek tussen de regels door te lezen. Daardoor zullen de werkzaamheden, of het nu gaat om een ontwerp, bouwkundig advies, tekenwerk voor de omgevingsvergunning of het totaalpakket van werkzaamheden om het bouwplan te realiseren, beter voldoen aan de wensen van de klant.

Door onze praktische benadering herkent de opdrachtgever zijn bouwplannen in onze ontwerpen. Al deze zaken worden binnen ons bureau gerealiseerd in een van te voren afgesproken prijs (offerte), afhankelijk van de diensten die u nodig hebt. Naast het totaalpakket kunnen wij natuurlijk deze ook werkzaamheden los van elkaar leveren.

Het onderscheid wat wij willen maken is dat Caltek uw (totale) zorg omtrent uw woning, kantoor e.d. uit handen kan nemen. Waarom zou u kiezen voor Caltek en niet voor een ander bouwkundig adviesbureau ? Terechte vraag. Wij geloven dat onze mensen u kunnen overtuigen om voor ons te kiezen. Ons credo luidt al jaren “Wij nemen uw bouwzorgen over”. Het vormt de rode draad door onze organisatie. De klant staat centraal en onze mensen doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Caltek is uw partner in het bouwproces. U bent en blijft de opdrachtgever.

Bel of mail voor een vrijblijvende eerste afspraak, om uw plannen door te spreken!