Wie zijn wij

Bouwadvies en Calculatie Caltek

Bouwkundig adviesbureau Caltek

De professionals van Bouwkundig advies en calculatiebureau  Caltek leveren diensten en ondersteuning voor alle fasen van het bouwproces. Klanten van Caltek kunnen bouwen op onze ruime staat van dienst op het gebied van calculeren, bestekschrijven, bouwbegeleiding, kostenbewaking, bouwkostenadvies en projectmanagement. Het bureau, gevestigd in Noordwijk, levert zijn diensten voor grote en kleine projecten door het gehele land. Opdrachtgevers zijn aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, (semi-)overheden en particulieren.

Onze bouwkunde-expertise strekt zich uit van bouwtechniek en bouwkosten tot bouwbegeleiding en totaal projectmanagement. Van grootschalige projecten voor de professionele sector tot en met opdrachten voor de particulier. Nieuwbouw, maar ook restauratie en renovatie. Tevens zijn wij een onafhankelijk adviseur op het gebied van kwaliteit van materialen en bouwtechnieken.

Controleren en kwaliteit

Wanneer Caltek voor een project verschillende bouwkundige werkzaamheden verricht wordt het werk gelijktijdig gecontroleerd op volledigheid en samenhang. Mogelijke tegenstrijdigheden worden zo nog voor de aanbesteding gesignaleerd!